2010 m. lapkričio 20 d., šeštadienis

-lietiniai /mėsa-

Esu laiminga atrasdama kažką tai naujo, lietiniu gaminimo procese. Šįkart dalinuosi :

LIETINIAI SU PIENIŠKOMIS DEŠRELĖMIS,MAJONEZU IR SŪRIU 
(lietiniams)
  • 50ml-pieno
  • 300ml-kvietinių miltų 
  • 2-kiaušiniai
  • truputis-druskos,fermentinio sūrio, majonezo
  • kelias-pieniškas dešreles
Lietinių tešlą sumaišyti, iškepti lietinius. Tada paruošiam įdarą, iš tarkuotų pieniškų dešrelių, majonezo ir sūrio. Į lietinių vidurį įdedam paruošto įdaro ir  vėl apkepam lietinius iš abiejų pusių.. (valgoma su majonezu)
-skanaus- 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą